Karen de Mos - Leidschendam

Karen de Mos

Als je functie niet meer duidelijk is, dan is het tijd om na 17 jaar met pensioen te gaan en plaats te maken voor een nieuwe generatie, schreef Karen de Mos. Helemaal duidelijk! Samen met deze tekst en een foto van de oude verwarming met jassen en theedoeken erop werd zij een van de drie winnaars van onze ‘Feel free to… WIN’-actie op Facebook. “Een nieuw radiator in de woonkamer stond al langer op ons verlanglijstje. Boven hadden mijn partner en ik hem al vervangen maar beneden stond nog zo’n ouderwets ding,” vertelt Karen. “De actie van Jaga op Facebook kwam dus als geroepen.”

Duurzaam

“Wij vinden duurzaamheid belangrijk en zijn hier ook in het interieur mee bezig. Een buurman, die loodgieter is geweest, tipte ons over Jaga. Op de website stond een duidelijke visie die ons aansprak. Het verbruik van Jaga radiatoren is niet alleen duurzaam, het bedrijf is continu bezig met het optimaliseren van haar duurzaamheid. Ze gaan uit van wat er is en gebruiken die materialen. Daarom hadden we voor de radiator boven voor Jaga gekozen. En nu hebben we er beneden ook één.”

Kleur

“De ruime keuze aan kleuren is heel fijn. Niemand heeft intens witte muren. We konden een radiator kiezen die we mooi vonden. En hebben voor de Strada gekozen in crème uitvoering. Hierdoor werd de woonkamer ‘rustiger’ en daar zijn we allebei heel blij mee.”