Manon Tibosch - Uden

testimonial-manon-woonkamer

"Wij hebben in 2012 onze woonkamer opgeknapt om een strakker geheel te creëren. Van het stuken van plafond, muren tot het plaatsen van nieuwe deuren. Na de verbouwing bleek dat radiatoren een grote invloed hebben op de uitstraling van een ruimte. De oude standaard toestellen die er hingen vielen, in slechte zin, ineens heel erg op, waarop we hebben besloten ze te vervangen."

Mooi & zuinig

"Qua uiterlijk moesten de nieuwe radiatoren in onze woonkamer passen, maar zuinig in gebruik, lagere energiekosten waren ook heel belangrijk. Een installateur wees ons op Jaga. Door hun uitgebreide aanbod Low-H2O radiatoren hadden we heel veel keuze in zuinige radiatoren. Uiteindelijk hebben we in de woonkamer twee keer voor de Strada gekozen. Dit vonden wij de mooiste en strakste Low-H2O radiator. En voor ons de perfecte combinatie voor zowel oog als portemonnee. In de hal hebben we de Panel Plus verticaal laten plaatsen."

Hele ruimte is verwarmd

"Onze bank staat dicht bij de radiator. Voorheen had ik wel eens hoofdpijn als ik op de bank zat door de straling van de radiator die je leek te voelen. Daar heb ik met de Jaga radiatoren geen last meer van. De warmte lijkt niet van één of twee punten te komen, maar het lijkt alsof de hele ruimte je verwarmt. Dit is een zeer aangenaam gevoel. Daarnaast krijgen we nu weleens complimenten over de radiatoren. Daardoor weet ik zeker dat we een goede keuze hebben gemaakt!"