DE TOEKOMST VAN VERWARMEN

Creativiteit leidt tot innovatie en innovaties zorgen voor razendsnelle technologische ontwikkelingen die vooral op het gebied van klimaatveranderingen een belangrijke rol spelen. Hoe kijkt Jaga tegen deze ontwikkelingen aan? Eigenaar Jan Kriekels ziet de werknemers van Jaga als visionaire dromers met respect voor de natuur en met mooie ideeën die het klimaat ten goede komen. Hij geeft zijn visie op het gebied van creativiteit, technologie en klimaatverandering.

Lees meer

Nieuw: Vertiga Vortex en Helix

Vertiga Helix Interior Landscape WEB

Stan Maes ontwierp deze nieuwe designradiator in de Vertiga Collectie van Jaga. Het is een eyecatcher in elke ruimte. De Belgische designer liet zich voor dit Vortex en Helix-model inspireren door vloeiende draaiende bewegingen. Deze radiator combineert de innovatieve techniek van Jaga radiatoren met de zuinigheid van een lage watertemperatuur en is daardoor toepasbaar bij warmtepompen en hr-ketels. Dus niet alleen mooi voor het oog; maar ook voor het milieu en de portemonnee.

Jaga EXPO tijdens VSK bij ANNE

 VSK18 jagapro 200x200

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Lees meer

Mix & Match: Mikado

Imago beeld Mikado Jaga.nl

De natuurlijke, serene uitstraling van de nieuwe universele handdoekhouder Mikado geeft een ruimte rust. Mikado is verkrijgbaar in twee lengtes in de houtsoorten: esdoorn, eik of notelaar.

De handdoekhouder wordt bevestigd d.m.v. een aluminiumbeugel aan de radiator, het badkamer-, keukenmeubel of gewoon aan de muur. De beugel is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar en in vijf afwerkingen: satijnmat, gelakt wit, geanodiseerd aluminium natuurkleur, geborsteld roestvast staal-look of chroom. Bij elke plaatsing kan er dus de juiste keuze qua afstand worden gemaakt.

Beurs Eigen Huis

Button website Jaga Eigen Huis 2017

Ben jij de gelukkige eigenaar van een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Kom dan naar Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden en wat doe je aan het binnenklimaat? Van 6 t/m 8 oktober ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens deze beurs is er speciale aandacht voor Passief Bouwen, binnen dit beursplein kunt u Jaga vinden op stand A1.61. We vertellen u daar graag alles over onze oplossing voor verwarming, koeling en ventilatie.

Gratis naar de beurs?!

Wij delen 50 vrijkaarten uit! Wil jij graag naar deze beurs? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang 2 kortingscodes (zolang de voorraad strekt)!

Ventilatietips

Infrographic ventilatie Pagina 2

Ventileren; hoe dan? 24 uur per dag ventileren. Wij hebben een infographic gemaakt over het belang van het ventileren met eenvoudige tips!