Jaga Climate Designers

INSTA post 2

Jaga is in beweging van The Radiator Factory evolueren wij naar Climate Designers! Graag vertellen we je er alles over in ons magazine What About?!.

Lees meer

DE TOEKOMST VAN VERWARMEN

Creativiteit leidt tot innovatie en innovaties zorgen voor razendsnelle technologische ontwikkelingen die vooral op het gebied van klimaatveranderingen een belangrijke rol spelen. Hoe kijkt Jaga tegen deze ontwikkelingen aan? Eigenaar Jan Kriekels ziet de werknemers van Jaga als visionaire dromers met respect voor de natuur en met mooie ideeën die het klimaat ten goede komen. Hij geeft zijn visie op het gebied van creativiteit, technologie en klimaatverandering.

Lees meer

Scan, verduurzaam én bespaar met de huisscan op HomeQGo met medewerking van Jaga!

7 post 1

HomeQGo is een online adviestool die elke bestaande woning kan scannen om advies te geven op het vlak van het verduurzamen van de woning. Naast advies kun je met deze tool ook gemakkelijk direct offertes opvragen, nu ook voor Jaga radiatoren. Via deze tool krijg je een complete offerte inclusief; producten, aansluitmateriaal en installatie. Als je akkoord bent met de offerte, kun je ook heel eenvoudig een opdracht plaatsen.

Lees meer

Jaga EXPO tijdens VSK bij ANNE

 VSK18 jagapro 200x200

Zoek ons niet binnen in de Jaarbeurs tijdens VSK 2018.Dit jaar verrassen we u samen met onze vrienden van Stichting ANNE

Lees meer

Mix & Match: Mikado

Imago beeld Mikado Jaga.nl

De natuurlijke, serene uitstraling van de nieuwe universele handdoekhouder Mikado geeft een ruimte rust. Mikado is verkrijgbaar in twee lengtes in de houtsoorten: esdoorn, eik of notelaar.

De handdoekhouder wordt bevestigd d.m.v. een aluminiumbeugel aan de radiator, het badkamer-, keukenmeubel of gewoon aan de muur. De beugel is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar en in vijf afwerkingen: satijnmat, gelakt wit, geanodiseerd aluminium natuurkleur, geborsteld roestvast staal-look of chroom. Bij elke plaatsing kan er dus de juiste keuze qua afstand worden gemaakt.

VENTILEREN IS EEN MUST

jagaNL ventileren

Gedreven door milieuvraagstukken en de noodzaak van energiebesparing roept de overheid al jaren op om elk kiertje in onze woningen te dichten.
Isolatie is namelijk een eerste belangrijke stap in energiebesparing.

Lees meer

Beurs Eigen Huis

Button website Jaga Eigen Huis 2017

Ben jij de gelukkige eigenaar van een bouwkavel, heb je een nieuwe woning gekocht of ga je verbouwen? Kom dan naar Beurs Eigen Huis en krijg antwoord op al je vragen. Hoe te beginnen, wat zijn trends en mogelijkheden en wat doe je aan het binnenklimaat? Van 6 t/m 8 oktober ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens deze beurs is er speciale aandacht voor Passief Bouwen, binnen dit beursplein kunt u Jaga vinden op stand A1.61. We vertellen u daar graag alles over onze oplossing voor verwarming, koeling en ventilatie.

Gratis naar de beurs?!

Wij delen 50 vrijkaarten uit! Wil jij graag naar deze beurs? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang 2 kortingscodes (zolang de voorraad strekt)!