We are hiring: Marketingmedewerker

0ebc558509ed785e1afe98c196063053  

Feel free to... JOIN US! Ben jij een enthousiaste marketeer en op zoek naar een baan binnen een innovatief bedrijf? Lees dan snel verder.


De baan:
Als marketingmedewerker ben je mede verantwoordelijk voor het uitwerken van marketing- en communicatiecampagnes en het uitvoeren en begeleiden van marketingactiviteiten die de gehele verkoop en naamsbekendheid van Jaga en haar producten bevorderen bij consumenten, B2B klanten en partners.

Het coördineren van de ontwikkeling van brochures, leaflets, mailingen en verkoopacties zijn een belangrijk onderdeel van je functie. Hiervoor heb je veelvuldig contact met de grafische afdeling van Jaga in België en andere externe partners. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de organisatie van diverse evenementen en beurzen waar Jaga aan deelneemt.

Online marketing is een belangrijke component van jouw functie. Je werkt mee aan het vormgeven van de online strategie van Jaga Nederland en vertaalt dit naar concrete acties voor social media, website, SEO, SEA, e-mail en contentmarketing. Je gaat een database voor Product Information Management aanleggen en bijhouden om actief met externe partners aan de slag te gaan ter verbetering van de online productpresentaties.

Jij:
Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding (richting marketing en/of communicatie) aangevuld met gerichte kennis op het gebied van online marketing. Als persoon ben je creatief, zelfstandig, gedreven, daadkrachtig en beschik je over een praktische instelling.

Daarnaast:
- ben je fulltime beschikbaar;
- ben je communicatief vaardig en beschik je over een goed ontwikkeld organisatorisch vermogen;
- beschik je over uitgebreide kennis op het gebied van MS-Office, Google Analytics en kennis van CMS systeem Joomla en/of Drupal en Indesign, Photoshop is een pre;
- beheers je de Engelse taal goed. 

Zin om deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact met ons op!

Contactgegevens:
Wendy Stevens
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
T: 06-50674560