Interieur veranderen? Begin bij je radiator!

Toe aan wat anders in huis, of mis je gewoon iets in je interieur maar weet je niet wat? Neem de radiator eens mee in het interieur!

Feel free to... style your interior

Bij het restylen van het interieur wordt vaak de radiator overgeslagen. De oude radiator krijgt een likje verf of wordt verscholen achter een gordijn of bank. Terwijl het vervangen van de radiator juist zoveel doet voor de uitstraling van een ruimte: of het nu gaat om de woonkamer, badkamer of slaapkamer. Kies voor de Strada, dan hoeft dit helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Sterker nog, het levert vaak zelfs besparing op!

Feel free to... discover Strada

De Jaga Strada is een echte decoratieve toevoeging aan het interieur door de robuuste bekleding, vlakke voorpaneel en strakke aluminium designrooster. Jaga Strada won zelfs de felbegeerde IF Design Award voor het vernieuwende design. De Strada is voor iedere situatie, stijl en interieur geschikt door de uitgebreide maatvoeringen. Zo zijn er in totaal 406 verschillende formaten met al een variant van slechts 8,5cm breed. Ook verwarmt Jaga Strada nog eens op een energiezuinige manier door de geïntegreerde Low-H₂O technologie en is daarmee de zuinigste radiator van Nederland.