7 Interieurtips van het Jaga Stylisten Team!

 

Jaga radiator Vertiga

Veel mensen weten niet dat het vervangen van de radiator veel kan doen voor een ruimte. Harro van Mimpen, van het Jaga Stylisten Team, uiteraard wel. Installateurs zijn natuurlijk geen interieurstylisten, maar krijgen wel vragen over de rol van de radiator binnen het interieur. Harro geeft een aantal handige tips die u kunt toepassen in uw woning.

Tip 1: Ken het verschil tussen vrouwen en mannen
“Ik spreek vaak mensen in onze showroom, die af willen van de standaard paneelradiatoren. Ze zijn te groot, niet energiezuinig en ouderwets. Regelmatig hoor ik dan de verschillen tussen mannen en vrouwen. Voor mannen moet de radiator vooral energiezuinig zijn. Maar vrouwen kijken voornamelijk of de leidingen netjes zijn weggewerkt, naar het formaat en de kleur van de radiator dat bij het interieur moet passen. Het is goed om rekening te houden met deze verschillen.”

Tip 2: Optische beïnvloeding
“Het Stylisten Team van Jaga krijgt regelmatig de vraag van consumenten hoe zij een ruimte optisch breder kunnen laten ogen. Welk type radiator adviseer je dan? Lijnen in het interieur kunnen een ruimte optisch beïnvloeden. Horizontale lijnen zorgen voor een rustige uitstraling, waarbij de breedte of lengte van een ruimte benadrukt kan worden. Bij Strada met het  vlakke front en strakke belijningen van het aluminium designrooster zie je dit effect heel sterk. Verticale lijnen zorgen voor een formele zakelijke uitstraling, ze benadrukken bovendien de hoogte van een ruimte. Hiervoor zijn radiatoren zoals Tetra, Panel Plus en Iguana te adviseren. Als mensen rust willen creëren in een ruimte kan dat door herhaling van vormen en maten: zo krijg je een samenhangend geheel. Een goede tip is om alle radiatoren zoveel mogelijk hetzelfde te houden, varieer dus niet teveel tussen verschillende maten en kleuren.”

Veel mensen weten niet dat het vervangen van de radiator veel kan doen voor een ruimte. Harro van Mimpen, van het Jaga Stylisten Team, uiteraard wel. Installateurs zijn natuurlijk geen interieurstylisten, maar krijgen wel vragen over de rol van de radiator in het interieur. Harro geeft een aantal handige tips die u kunt toepassen in uw woning.

Jaga Strada radiator wit

Tip 3: Beken kleur
“Witte radiatoren worden het meest verkocht, omdat ‘ze zo lekker wegvallen tegen de witte muur’. Een opmerking die elke installateur wel eens hoort. Maar een gekleurde radiator kan juist veel toevoegen aan het interieur, want kleuraccenten zorgen voor levendigheid in een ruimte. Denk bijvoorbeeld aan kleuren zoals cappuccino of grijs. Zij creëren een warme sfeer in huis. En op de kinderkamer kan het net even iets extra’s geven. Kleuren kunnen overigens de ruimte groter of kleiner maken. De belangrijkste tip over gekleurde radiatoren? Kleur is erg persoonlijk! Vraag consumenten dus altijd naar hun wensen en laat hen weten dat een gekleurde radiator óók tot de mogelijkheden hoort.” 

Tip 4: Strada is het antwoord op veel vragen
“Door de robuuste bekleding, het vlakke voorpaneel en aluminium designrooster spreekt Strada erg veel mensen aan. Strada behoort zelfs tot één van onze meest verkochte radiatoren. Deze radiator past in vrijwel alle interieurs, omdat hij in verschillende formaten en kleuren beschikbaar is en heel strak tegen de muur te monteren is: de keuze is bijna oneindig.”

Tip 5: Kleine omvang, groot resultaat
“Zijn klanten op zoek naar een radiator met een hoge warmteafgifte, maar willen zij liever geen grote of brede radiator in hun woning? Combineer Strada dan met het Dynamic Boost Effect (DBE). Door het toevoegen van de DBE-unit kan een zeer compact toestel worden geplaatst met dezelfde warmteafgifte als een grotere variant.”

Tip 6: Kom langs bij het Jaga Stylisten Team
“Voor persoonlijk advies op het gebied van vorm, kleur en materiaal kunt u samen met uw klanten terecht bij het Jaga Stylisten Team. Ons team heeft jarenlang ervaring in de interieurbranche en kan u uitgebreid ondersteunen bij de verkoop. We laten u in de showroom in ’s-Hertogenbosch graag zien wat een radiator met de uitstraling van een interieur doet. Neem contact met ons op via 073 63 123 60 voor het maken van een afspraak, zo weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben.”

Tip 7: Volg ons op Facebook
“Regelmatig geven we handige interieuradviezen op Facebook. Dus het is zeker te moeite waard om ons te gaan volgen!”