Marloes Vossen – Tilburg

testimonial-marloes-kinderkamer

"Bij de renovatie van ons huis hebben we op de eerste etage vier nieuwe kamers gemaakt. Drie slaapkamers en een badkamer. Hiervoor waren we op zoek naar energiezuinige radiatoren met een mooi, strak design. De standaardradiatoren vonden we niet mooi, ze ontsieren je huis. We zijn op internet op zoek gegaan naar toestellen die aan onze wensen voldeden. Zo kwamen we bij Jaga terecht." 

"Het design van deze radiatoren is prachtig en ze zijn ook decoratief. In alle slaapkamers staat een witte Strada en in de badkamer een antracietkleurige Sani Panel. De installatie hebben we zelf gedaan en liep vlotjes."

Ruimte per warmte berekend

"De radiatoren zijn per ruimte berekend op hun vermogen, dus geven per kamer de juiste warmte af. Het is mooi meegenomen dat ze makkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Hiervoor hadden we geen Jaga radiatoren, het verschil is duidelijk merkbaar. De warmte die van deze toestellen afkomt is een stuk prettiger. Doordat de convector achter de behuizing zit worden ze aan de buitenkant niet zo heet als gewone radiatoren. Wat wel zo handig is omdat ze ook in de kamer van de kinderen staan."